Afspraak maken? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0592 - 261 431 of maak online een afspraak
Barbershop bij M&M kappers2022-05-10T10:29:50+02:00

Barbershop ervaring bij M&M kappers

Bij M&M kappers hebben wij onze service uitgebreid met een service specifiek voor heren. In onze kapsalon hebben wij nu een barbershop. Deze barbershop is speciaal voor heren, tijdens een behandeling houden onze barbers zich bezig met uw baard of haar. In onze barbershop is het een moment van ontspanning en rust voor de klanten, hun baard en hun kapsel wordt gedaan. Bij ons kun je terecht voor de klassieke kapsels en strakke scheerbeurten. Wij zorgen ervoor dat je door middel van onze expertise met zelfvertrouwen de barbershop uitstapt.

In onze barbershop voelen mannen zich echt thuis. Bij ons zijn er gecertificeerde barbers aan het werk. Zij verzorgen uw baarden met baardoliën en zorgen dat uw kapsel weer helemaal fris is. Eigenlijk kunnen wij ook wel zeggen dat onze barbershop de wellness voor mannen is.

Onze diensten

Bij de barbershop van M&M kappers hebben wij een aantal diensten toegevoegd aan onze services. Met name de focus op persoonlijke aandacht en onze expertise zorgt ervoor dat klanten super tevreden uit de kappersstoel komen. Bij een barbershop denk je al vaak aan mannen met lange baarden en strak haar, maar u kunt ook bij ons terecht wanneer u gladgeschoren wilt worden of een wat andere look wilt uitproberen. Wij bieden dan ook de volgende diensten aan:

Baard trimmen

Bij mannen met langere baarden is dit een essentieel onderdeel. Bij de barbershop van M&M kappers vinden wij het belangrijk dat je baard er fris en gezond uitziet. Voor elke lengte is het van belang om uw baard te trimmen. Het trimmen van je baard is een essentieel onderdeel in de baardonderhoudsroutine. Dus kom zeker langs bij de barbershop van M&M kappers om uw baard goed te onderhouden.

Scheren

Bij het scheren van de baard vergeten mannen vaak hoe gevoelig hun huid is op de plekken van de baardgroei. Bij M&M kappers zijn wij hier dagelijks mee bezig. Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten die geschoren zijn een zo glad mogelijke huid te bezorgen. Geen achtergebleven stoppels en geen geïrriteerde huid. Een klassieke vorm van scheren in een barbershop is de hot towel shave. Deze manier wordt zo genoemd omdat er een warme, vochtige handdoek wordt gebruik om uw huid zo goed mogelijk voor te bereiden op de scheerbeurt. Daarnaast zorgen wij na het scheren ervoor dat uw huid goed blijft en scheren wij het precies naar uw wens.

Knippen

Bij kapsels in een barbershop denken mensen al vaak aan de klassieke kapsels met een kuif, of een strak achterovergekamde look. Maar bij de barbershop van M&M kappers knippen wij naar uw wens. Van fades naar boycuts, er is van alles mogelijk bij onze barbershop. Elk persoon heeft zijn unieke kenmerken en dit geldt ook voor kapsels. Dus zorg ervoor dat u duidelijk uw wensen aangeeft en wij zorgen ervoor dat u tevreden de deur uitloopt. Knippen is de passie van onze barbers, dus zij zullen pas tevreden zijn wanneer u dat ook bent.

Kom langs in onze zaak in Gieten!

Het makkelijkste is om onze barbershop zelf eens te ervaren, dus maak snel een afspraak of kom eens langs in onze zaak gevestigd in Gieten. Wij kunnen niet wachten om u te knippen of te scheren.